​Ring os op,

Tlf:. 65 96 77 04

​Ring os op,

Tlf:. 24 47 71 70

Nyt tag eller tagrenovering?

Taget skal holde til meget gennem årene, og derfor kan det blive nødvendigt at få en tagrenovering. Vi har stor erfaring inden for tagarbejde og lægning af nyt tag, som vi udfører i Odense, Assens og på resten af Fyn.

Tagrenovering udføres med stor erfaring

Kontakt os gerne i tide, når du mener, det er ved at være tid til at få lagt et tag eller få udført en tagrenovering. På den måde kan vi nå at udbedre små skader, før de udvikler sig til store problemer.

Vi har udført tagrenovering og tagarbejde i mange år for både private og erhverv, hvilket betyder, vi har en særlig knowhow inden for feltet. Vi bistår gerne med vejledning når der skal vælges et nyt tag eller så du ved, hvad du selv kan gøre i det daglige for at sikre optimal vedligeholdelse af taget.

Få lagt et nyt tag i topklasse

Vi lægger vægt på kvalitet til fornuftige priser. Både inden for tagrenovering, lægning af nyt tag og de andre services, vi tilbyder. Når du lader os udføre tagarbejde, kan du altid være sikker på en løsning i topklasse.​ 

Er du interesseret i at høre mere om en tagrenovering eller et helt nyt tag i Odense, Assens eller omegn, så kan vi kontaktes på telefon 65 96 77 04 eller på 24 47 71 70 og på e-mail stade-christensen@mail.tele.dk

Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører på markedet, herunder:

http://www.icopal.dk/

http://www.lindab.dk/

• http://www.plastmo.dk

http://www.tagkviste.dk/

​​

Vi er medlem af​:

Ring og hør nærmere

På telefon 65 96 77 04 eller mobil 24 47 71 70. Du kan også fange os på mail, klik her.

​​

stade_christensen i Tommerup, Syddanmark, DK på Houzz

​Firma

Tømrer & Bygningssnedker
​Flemming Christensen​

​Adresse

Hesbjerg Skovvej 62
5690 Tommerup